Onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen

bg

Van onzekerheid naar persoonlijke kracht

Onzekerheid kennen we allemaal. Maar in sommige gevallen speelt het extra op bijvoorbeeld bij reorganisaties, verandering van baan. Maar ook privé kan je je onzeker voelen: ga je taken doen op de school van je kinderen, breng je een product terug als het je niet bevalt, zeg je ‘nee’ als er een beroep op je wordt gedaan maar er geen zin in hebt?

Onzekerheid voelt niet lekker

Onzekerheid voel je in je lijf. Vaak voelen mensen het in hun buik. De darmen zijn ons tweede brein en vertellen vaak haarfijn wat goed en niet goed voor ons is. Luister je naar die signalen? En wat is dan datgene dat ze willen vertellen?

Persoonlijke kracht is te leren

Wil je je sterker voelen in onzekere momenten, dan is dat via het lichaam te leren. Je kan het onderste dantian, het gebied drie vingers onder en achter je navel, trainen. Je gaat dan steviger staan en voelt je krachtiger. Ook krijgt je een andere, zelfbewustere uitstraling. Daardoor kom je anders over en gedragen mensen zich anders naar je. Tevens kan je dit proces aanvullen met passende overtuigingen over jezelf en de wereld.

Denk je mijn hulp te kunnen gebruiken en wil je dit eens zelf ervaren? Dan hoor ik graag van je. Je bent meer dan welkom!

psycholoog zeist Meiling
Judith Meiling
  • Geregistreerd therapeut
  • Vergoedingen mogelijk
  • Geen wachtlijst
Vraag of interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik hoor graag van je!

contact