Cliënten over Psycholoog Zeist

bg
Op deze pagina vind je een aantal reacties die ik in de loop der jaren van cliënten heb mogen ontvangen over mijn hulp, therapie en werkwijze. Zoals je waarschijnlijk wel kunt begrijpen, zijn er personen die liever anoniem hun ervaringen wilden delen. Vandaar dat er geen naam bij de gedeelde teksten staan.


"Judith ken ik als vakkundig, betrokken en met een flinke dosis humor. Ze is een zeer ervaren coach die dingen bij de naam noemt, maar ook voor een veilige bedding zorgt zodat je je uitgenodigd voelt om te onderzoeken waar het knelt of schuurt. Voor een "hoofd"-mens als ik is de continue terugkoppeling naar het lijf essentieel, en dat is precies wat Judith doet. Warm aanbevolen!""Judith stelde me meteen op me gemak. Wat een fijne vrouw! En wat heeft ze me geholpen met al haar kennis en methodes. Heel veel dank!"


"Judith is een ontzettend fijne therapeut en persoon om mee te praten. Ze helpt heel erg kijken naar wat er momenteel speelt - zowel op werk als prive gebied, helpt daarbij spiegelen en heeft goede oefeningen om hier mee om te gaan. Ik heb er ontzettend veel baat bij gehad en heb afgelopen periode heel veel over mijzelf geleerd dankzij Judith."


"Heel fijn hoe Judith mij nieuwe wijsheid over het brein en het zenuwstelsel geleerd heeft in combinatie met daaraan preventief werken middels lichaamswerk. Het is haar gelukt om tijdens onze sessies mij nog lichaamsbewuster te maken op zo'n manier dat ik tips qua houding en oefeningen nog dagelijks toe kan passen. Judith is daarnaast een toegankelijke persoonlijkheid, kan erg goed luisteren en heeft een no-nonsens aanpak."


"Judith heeft me zo geholpen met tools om mijn hormonale stress te verlagen. Ze gaf ruimte. Dankzij de ademhalingsoefeningen en haar geleide meditaties kan ik deze ruimte op ieder gewenst moment weer terughalen als de (overgangs)stress weer de kop op steekt. Ze is echt een fijn mens om mee te werken."


"Judith helpt mensen in korte tijd met meer zachtheid en relativeringsvermogen te kijken naar de dingen die gebeuren en wat ze daarbij voelen. Het brengt rust. Ik ben onder de indruk van de verandering die Judith weet te realiseren in lijf en hart!"


psycholoog zeist Meiling
Judith Meiling
  • Geregistreerd therapeut
  • Vergoedingen mogelijk
  • Momenteel geen wachtlijst
Vraag of interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik hoor graag van je!

contact