Hulp bij vermoeidheidsklachten

bg

Vermoeidheid

Iedereen is weleens moe. Met een nacht goed slapen is dat doorgaans opgelost. Merk je dat dat bij jou niet meer werkt dan kunnen er andere oorzaken aan ten grondslag liggen.

Fysieke oorzaken uitsluiten

Soms komt vermoeidheid voort uit fysieke gebreken of ziekten. Het is raadzaam dit eerst te controleren voordat je een coachtraject in stapt. Heb je genoeg vitamine B12? Vitamine D? Zijn er (laagdrempelige) ontstekingen? Functioneren de organen naar behoren? Eet je gezond? Drink je niet te veel alcohol? Blijf je desondanks moe, kom dan eens langs.

Verbinding lichaam en geest

Soms komt vermoeidheid voort uit niet lekker in je vel zitten. Je energie stagneert om de een of andere reden. Vragen die dan opkomen zijn: doe je de dingen die bij je passen, hoe is je verbinding met anderen, neem je genoeg tijd om op te laden, wat zijn momenten dat je oplaadt? Wat zijn energiegevers en energievreters?

Kiezen en doen wat je energie geeft

Durf je te kiezen voor wat je energie geeft en te stoppen met wat je energie kost? Bepaalde lichaamsoefeningen zorgen er voor dat je energie krijgt. We gaan opzoek naar welke jou helpen. Tevens leer je je aandacht niet alleen buiten je te leggen (werk, mensen) maar ook in jezelf. Immers wat aandacht geeft groeit. Inmiddels weten we uit de epigenetica dat je gemoedstoestand alles bepalend is voor je energiehuishouding. Je oefent met het ontwikkelen van een positieve gemoedstoestand.

Samen aan de slag richting jouw herstel

Je kunt hiervoor op korte termijn bij mij terecht, dus neem bij interesse contact met mij op via de contactpagina van deze site.

psycholoog zeist Meiling
Judith Meiling
  • Geregistreerd therapeut
  • Vergoedingen mogelijk
  • Momenteel geen wachtlijst
Vraag of interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik hoor graag van je!

contact