Over therapeute Judith Meiling

bg
Therapeute Meiling in Zeist Ik ben een ervaren professional. Ruim 25 jaar werk ik als trainer/coach voor persoonlijke ontwikkeling. Over dat thema heb ik samen met twee collega's het boek: 'de beer is los, strategie voor persoonlijke groei' geschreven. In 2018 heb ik me doorgeschoold tot therapeut.

Als kind hield ik al van bewegen, buitenspelen. Die behoefte is leidend geweest bij veel keuzes die ik gemaakt heb in mijn leven. Inmiddels ben ik 63 jaar, getrouwd met Daan en bekend met het verdriet van geen kinderen hebben.

Naast mijn theoretische basis en jarenlange ervaring, ben ik bovendien ook zelf ervaringsdeskundige in enkele thema's waarop ik begeleiding geef, waaronder persoonlijke ontwikkeling, stress en burn-out en de overgang.

"Ik wist niet dat je je zo beroerd kan voelen", dat heeft gemaakt dat ik met mildheid naar de thema's in het leven kijk.


Hartelijke groet,

- Judith


Client aan het woord


Victor (52 jaar)

"Mijn thema is kwetsbaarheid. Doordat Judith haar kwetsbaarheid laat zien in de coaching, helpt ze me enorm met mezelf te accepteren. Een mooi men met energie, actie, rust, ruimte, levenservaring en inspiratie"

Vraag of interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik hoor graag van je!

contact