Coaching voor persoonlijke groei

bg

Persoonlijk leiderschap

Elke dag wordt er een beroep gedaan op je persoonlijk leiderschap. Niet alleen op je werk maar ook thuis. Onbewust maak je telkens keuzes. Hoe weet je of je de juiste keuze maakt? Hoe stuur je op je behoeften? Hoe stel je je grenzen? Hoe zorg je voor verbinding, met jezelf en de mensen om je heen? Hoe werk je prettig en effectief samen? Door bij die vragen stil te staan en aan jezelf te werken, stijgt je zelfvertrouwen. Je groeit in senioriteit en niet alleen je zelfwaardering maar ook je waarde voor je dierbaren, je collega’s en de organisatie waar je werkt, neemt toe.

Ieder mens heeft vier energieën: denken, voelen, doen en zijn. Veelal handelen we onbewust vanuit ons hoofd. Met ons lijf en gevoel hebben we minder contact en in de zijnsmodus bevinden we ons zelden. Persoonlijk leiderschap vraagt bewustzijn op alle niveaus. Vanuit dat bewustzijn ben je in staat de juiste keuzes te maken voor jezelf en de omgeving. Je merkt dat aan je lijf; je hart staat open. Je merkt dat aan de mensen om je heen. Ze vinden het fijn bij je te zijn. En je merkt het aan je energie. S.R. Covey, een bekende auteur op het gebied van persoonlijk leiderschap, zegt dat de grote leiders op de wereld allemaal beschikken over: visie, een onafhankelijke wil, een geweten en zelfbewustzijn. Moge dat een inspiratie zijn voor ons allemaal om dat ook op ons niveau te ontwikkelen.

Werken aan jouw groei

Je kunt hiervoor op korte termijn bij mij terecht, dus neem bij interesse contact met mij op via de contactpagina van deze site. Je bent van harte welkom.

Cliënt aan het woord


Patrick (36 jaar, manager in apothekersbranche)

"de coaching persoonlijk leiderschap heeft me erg bewust gemaakt van mijn gedrag en vooral het effect daarvan op anderen. Judith is in staat snel tot de kern te komen en ervoor te zorgen dat ik me op mijn gemak voel. Ik neem nu mijn plek als leidinggevende meer in, geef complimenten en spreek mensen aan op wat ik verwacht. Ik heb er veel van opgestoken."

psycholoog zeist Meiling
Judith Meiling
  • Geregistreerd therapeut
  • Vergoedingen mogelijk
  • Momenteel geen wachtlijst
Vraag of interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik hoor graag van je!

contact